Una candidatura de ciutat



El passat 31 de març vàrem presentar públicament la candidatura de Sant Feliu en Comú Podem, al Casal de Joves, en un acte molt emotiu, ple de somriures i moltes ganes de treballar per la ciutat que tant estimem.

 

Vam tenir l’oportunitat de presentar l’equip de 30 persones diverses, representatives de tots els barris, edats, entitats i col·lectius de Sant Feliu, del Sant Feliu que ens agrada i en el que volem continuar aportant la nostra feina diària, en uns moments tan decisius com els que estem vivint i sobretot, els que estan a punt d’arribar. Una candidatura de ciutat.

 

La primera intervenció de l’acte la van fer dues de les persones que integren la candidatura, i que són una expressió del que és l’equip en el seu conjunt, diferents sensibilitats i diversitat de persones, Guille Chirino de 26 anys i en Pere Codorniu de 104. El Guille és exemple del compromís del jovent que s’implica, desmentint els  tòpics que sovint es fan servir sobre les joves i els joves,   I El Pere és referent permanent de la lluita per les llibertats i la justícia, sempre predisposat a expressar aquest compromís d’una manera alegre.

 

Com en el cas d’ells dos, la resta de la candidatura de Sant Feliu en Comú Podem la integren persones amb capacitat de defensar els interessos comuns,  dels veïns i de les veïnes de la ciutat, partint del coneixement de la realitat de cada barri de la ciutat i del treball a les entitats en les que moltes i molts treballen.

 

Però tant important com això,  és que són un equip de persones amb la capacitat necessària, també,  de somiar nous reptes i maneres de millorar la vida de totes i de tots. Perquè són els somnis el motor que ens ajuda a impulsar els grans canvis, com és el cas del soterrament a Sant Feliu.

 

Per això vull agrair la valentia de cada una de les persones que en formen part de la candidatura per donar un pas  endavant en el seu compromís amb la ciutat. Sé que ho fan amb responsabilitat i il·lusió, i són la millor la millor garantia per al Sant Feliu del  futur, perquè la presentació d’una llista electoral no pot ser, i no ho és per nosaltres, un tràmit administratiu que hem de fer cada quatre anys, per garantir una representació a l’Ajuntament, sinó que s’ha de fer amb la responsabilitat de garantir aprofitar l’energia positiva que té la ciutat.

 

Podria estendrem molt descrivint la vàlua i el que aporten cada una de les persones que integren la candidatura. Però em limitaré a citar a aquelles que m’han precedit en responsabilitats, i que són un referents del que he aprés bona part del que puc saber:  la Conxita Fernández, l’Esther Hachuel, l’Aurora Huerga i el Jordi San José. A elles agrair-los el mestratge i l’exemple, en especial al Jordi per l’experiència de compartir amb molts projectes il·lusionats que són motor de ciutat.

 

Sento orgull i emoció, al tenir el privilegi d’encapçalar una llista de persones que aporten amor, alegria i intel·ligència al projecte de Sant Feliu en Comú Podem un equip que es deixarà la pell  pel Sant Feliu que ens agrada, com sempre ho ha fet la gent del PSUC, d’EUIA, d’Iniciativa i de Podem.

 

Puc assegurar que formem  un equip que complirà amb el compromís  amb el nostre entorn, amb la justícia i la igualtat. Amb una candidatura que suma sensibilitats diverses, però que comparteix una mateixa visió de la ciutat que volem seguir construint plegades.

Comentaris

Entrades populars