2 anys en bones mans


Avui ha fet just dos anys de les eleccions municipals. Properament, farem un balanç exhaustiu de meitat de
 mandat, quan es compleixin exactament dos anys de la constitució del govern local. Però avui és un dia per agraïr a totes i cada una de les persones que vau confiar en Sant Feliu en Comú Podem. 

Ens vam presentar amb un programa ambiciós, de defensa del model de ciutat que hem construït al llarg dels anys i del que estem tan orgulloses; però també de futur, amb la mirada posada en la ciutat que volem: més justa, més sostenible, més solidària; i en els reptes que tenim per a que sigui una realitat. 

Ja fa més d’un any també de l’arribada d’una pandèmia mundial devastadora, de la que gràcies a l’esforç col.lectiu, a la investigació i a la campanya de vacunació, comencem a sortir. 

Els primers mesos després de la constitució del nou govern de Sant Feliu, van ser de planificació i elaboració del PAM i el PIM, fulls de ruta de la nostra acció al capdavant de l’Ajuntament, mesos de molta feina però també de molta il.lusió. Malauradament, la irrupció de la pandèmia va trastocar completament tot aquest treball i les nostres prioritats. 

Durant molts mesos, la nostra primera preocupació va ser la garantia de la salut pública i la lluita contra la Covid-19. Aplicant mesures provinents del Govern d’Espanya o del Procicat, desenvolupant mesures pròpies a nivell local i massa sovint prenent decisions doloroses, però necessàries. 

Però ara, sembla que per fi podrem tancar aquesta etapa tan fosca de la nostra història. I la tanquem a més, havent acomplert més de la meitat dels objectius del programa electoral de Sant Feliu en Comú Podem, malgrat la situació excepcional viscuda. 

Un resultat fruit de l’esforç incansable dels treballadors i treballadores públics, que han garantit que malgrat els confinaments i les restriccions, la tasca del dia a dia de l’Ajuntament pogués tirar endavant. 

Queden però molts reptes per endavant. Cal revitalitzar socialment i econòmicament Sant Feliu, i per fer-ho ens hem dotat de la millor eina, el Pacte de Ciutat, que ja s’està desenvolupant des de fa mesos i que compta amb una dotació pressupostària extra de gairebé 8 milions d’euros.

La implementació de les mesures del Pacte garantirà, des de la pluralitat i la representació de tothom, una sortida de la crisi que hem patit, sense que ningú quedi enrere. Sant Feliu en Comú Podem serem la garantia de que així sigui. Seguim!

Comentaris

Entrades populars