#1ANYENBONESMANS



Avui fa tot just un any vaig ser investida com a alcaldessa de Sant Feliu, amb molta il.lusió, compromís personal, i amb l’experiència i el bagatge de Sant Feliu En Comú Podem al capdavant del govern municipal; com a coalició hereva del PSUC i d’ICV. Molta feina feta i molta per fer, amb l’objectiu de consolidar una ciutat justa, viva, verda i cohesionada. 

Però la crisi provocada pel coronavirus ha irromput i ha sacsejat tot el sistema que fins ara havíem conegut. Un sistema global que més que mai ha evidenciat les seves mancances i ha fet més patent la desigualtat estructural en la que es basa. Moltes i molts la hem denunciat durant anys, i a Sant Feliu la hem combatut des del govern de la ciutat, en la mesura de les nostres possibilitats, amb polítiques de rescat a les persones i de garantia de drets. 

Ara l’escenari ha canviat i afrontem una situació  desconeguda fins ara, però que sorprenentment fa més vigents que mai els eixos vertebradors del programa amb el que ens vam presentar a les eleccions, i del pacte de govern posterior. Reptes com pal.liar els efectes de la crisi climàtica, la necessitat de posar les cures al centre de l’economia productiva, o la lluita contra les desigualtats entre homes i dones, tenen total vigència però prenen avui una nova dimensió. És una necessitat afrontar-los com a societat i com a ciutat. 

En els darrers mesos davant la irrupció de la pandèmia, ens hem dedicat a gestionar l’emergència sanitària. Vam prendre mesures valentes des de l’inici, fins i tot avançant-nos en algun moment a les mesures d’instàncies superiors, fet que considerem que ha estat un encert que ha impedit que a Sant Feliu la pandèmia prengués encara més força. Tot i així, el dolor per la pèrdua de persones estimades i pels efectes que la covid-19 ha deixat a la nostra ciutat, trigarà molt temps a curar. 

Així doncs, davant d’aquesta situació d’incertesa però també d’oportunitats, em comprometo a seguir treballant amb més força i més valentia si cap, per reconstruir el nostre teixit social i econòmic, amb el major consens i sense deixar ningú enrere. 

#EnsEnSortiremEnComú

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars