La meva carta d'intencions


El passat 3 d’octubre, l’assemblea de Sant Feliu en Comú vam aprovar el procés de primàries per encapçalar la llista per les properes eleccions municipals. Tal i com estableix el reglament, vaig enviar la meva carta d’intencions, amb molta il·lusió i amb molta energia, per encapçalar el projecte engrescador, un projecte que ja marca diferència des d'un principi en valors democràtics, ja que iniciem un procés de primàries per a l'elecció del candidat o candidata per al proper mes de maig. Un fet diferencial que entronca amb la nostra tradició de transparència i democràcia interna.





Ho comparteixo amb tots i totes vosaltres:

“Benvolguts, benvolgudes,

M’adreço a vosaltres per mostrar la meva voluntat d’encapçalar la candidatura de Sant Feliu en Comú per les properes eleccions municipals. És un gran repte tenir l’oportunitat d’encapçalar el projecte col·lectiu de Sant Feliu en Comú a la nostra ciutat.  

Sant Feliu s’ha construït gràcies a les aportacions de moltes persones que han defensat des de l’ajuntament i des del carrer els valors que ara representem des del nou projecte polític de Sant Feliu en Comú. El paper primer del PSUC, i després d’Iniciativa i d’Esquerra Unida ha estat cabdal per forjar els ciments d’una ciutat viva i equitativa i ben planificada com la que tenim.

Ens toca fer un salt endavant en la cohesió social de la nostra ciutat, i el soterrament de les vies del tren ens brinda una oportunitat única per construir col·lectivament la ciutat del 2030. Les decisions que es prenguin ens els propers mandats seran determinants per al futur immediat i pròxim de la nostra ciutat, i nosaltres, des de Sant Feliu en Comú, aspirem a continuar liderant aquest projecte. Som i volem ser la garantia que a la nostra ciutat, les persones estiguin al centre de la política, i aquesta és la màxima amb la que vull encapçalar el nostre projecte. 

Personalment, és difícil parlar d’una mateixa, em sento amb les forces necessàries, amb la ferma convicció de representar els valors de defensa del bé comú,  amb l’experiència adquirida després de set anys a l’oposició i set anys al govern de la ciutat, i amb la tranquil·litat de saber que estic i estaré ben acompanyada de persones que com jo, volem seguir construint un Sant Feliu més just, més igualitari, més cohesionat i més equitatiu. 

Un equip que representarà la diversitat de la nostra ciutat, gent de totes les edats, de totes les procedències, de tots els barris, que volen lluitar per la igualtat de drets, deures i oportunitats i per un espai públic de qualitat a totes els barris. Estic convençuda que Sant Feliu en Comú som l’opció més capacitada per generar amplis consensos de ciutat, especialment necessaris davant d’un il·lusionant repte com és el soterrament.  I alhora, serem la garantia de posar les persones en el centre de les decisions.”

També vull agrair a totes les persones que m'han donat el seu aval per presentar la meva candidatura, el seu suport suposa una gran injecció de força i energia, incorporant actuals companys i companyes del grup municipal, del grup motor de Sant Feliu en Comú, i persones que per mi són un referent dins la nostra organització.   

Gràcies a tots i a totes!

Llistat d’avals:

Mireia Aldana Llorens
Francesc Baltasar i Albesa
Rafael Bellido Cárdenas
Eva Blanco Vives
Maria Jesús Bono Lahoz
Jaume Bosch Mestres
Clara Bosch Gómez
Maria Comellas Doñate
Maria Cinta Daudé Llopart
Pedro Gómez Jordán
Aurora Huerga Barquín
Susana Joaquín del Río
Rosa Maria Maristany Daunert
Manel Martínez Díaz
Ángel Merino Benito
Jose Maria Ortiz Moreno
Loren Rider Jiménez
Jorge Rodríguez Rosales
Jordi San José Buenaventura



Comentaris

Entrades populars