Feixisme ni a Sant Feliu ni enlloc


  

 
Sant Feliu, igual que moltes ciutats metropolitanes, sempre ha estat una ciutat cohesionadora, integradora, un espai de rebuda de diferents cultures, que s'han pogut desenvolupar lliurement i sense cap problema de convivència entre elles. 

Des dels moviments migratoris dels nostres avis i àvies, i dels nostres pares i mares en els anys 60 i 70, fins les onades de principis dels anys 90 i del 2000, on moltes famílies en la cerca d'una vida millor van prendre la dura decisió d'abandonar els seus pobles i els seus països d'origen i van escollir la nostra ciutat per iniciar una nova etapa on poder acomplir els seus reptes; mai a Sant Feliu hem tingut cap tensió social per motiu d'origen. 

Per molt que uns quants s'entestin en trencar aquest equilibri social i aquesta cohesió ciutadana, no ho aconseguiran. Hem de barrar el pas a la xenofòbia, al feixisme i l'extrema dreta, a la nostra ciutat i arreu. Em refereixo concretament als darreres manifestacions, pintades i enganxines que hem vist més concretament als barris de La Salut i de can Calders en contra de la comunitat islàmica.

Arrel del trasllat del centre de culte musulmà, que porta més de 10 anys al barri centre, i que ara es traslladarà a Can Canders, aquesta gent (per anomenar-la d'alguna manera) està aprofitant per fer-se visible amb tot un seguit de mentides i difamacions pel que fa al centre islàmic, a les persones que lideren la comunitat i al paper de l'Ajuntament en tot aquest afer.

Democràcia Nacional ha de ser perseguida, denunciada, penalitzada i il.legalitzada, aquests serien els passos lògics dins la societat democràtica en la que vivim. Aquesta organització fa apologia de l'odi i del feixisme, en contra d'allò que durant molt de temps hem construit entre tots i totes. No és normal que avui dia l'Audiència Nacional condemni una noia de 21 anys per unes burles a Twitter sobre Carrero Blanco (cas Cassandra), i que aquesta gent passegi impunement pels nostres carrers i per les xarxes socials escampant merda i sembrant l'odi entre iguals. 

En el camí per aconseguir una societat més justa i més igualitària hi han de tenir cabuda totes aquelles ideologies que tinguin com a mínim comú denominador la defensa dels drets bàsics i fonamentals.  Hem de frenar l'escalada de les organitzacions que darrera de falses promeses davant la crisi que patim aprofiten per propagar el discurs supremacista. Uns clars exemples són els dels Estats Units amb Trump, o a França amb Le Pen, no ho tenim tan lluny...


Cal fer un front comú al feixisme, a Sant Feliu, a Catalunya i arreu.


Feixisme ni a Sant Feliu ni enlloc



Comentaris

  1. Lo millor de tot és que, es lo més democràtic que hi ha que cuant no t'agraden unes idees es tenen de prohibir i il.legalitzar, això si molt democraticament... no se a que amb sona això.

    ResponElimina
  2. L'altre opció és portar-te el salafista a casa teva i que fagi gala de la teva gran hospitalitat i no caure amb la demagògia barata, els veïns no volen tenir aquest tipus de persones a prop seu, i sí, ho fant democraticament, que potser lo que és tindria de respectar, es, si els veïns els volen aprop seu o no .

    ResponElimina
  3. Si no el coneixeu,.mireu http://ucfr.cat

    ResponElimina
  4. Esta señorita lo que dice en su blog ya lo hacia el Frente Popular y el PSOE muy bien en el 36.

    Debe ser causa del gran trabajo de la ley de "MEMORIA HISTÓRICA ".

    Su alcalde la elogia y comparte continuamente , cosa que no nos sorprende en absoluto,ya que es muy dado en censurar y borrar comentarios que no le bailan su música.

    Por cierto eso "historicamente",también tiene nombre....."CENSURA".

    http://elblogdelalidiamunozcaceres.blogspot.com.es/2017/05/feixisme-ni-sant-feliu-ni-enlloc.html?m=1

    ResponElimina
  5. Aquesta senyora no te cognoms catalans, pertant es la menys indicada per representar una ciutat catalana i les seves opinions son retrogrades.

    ResponElimina
  6. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1617817564925746&id=167250533315797

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars